Вперше в Україні - освітні книжки від МакДональдз

Вперше в Україні - освітні книжки від МакДональдз

12.10.2012

 

З 12 жовтня у всіх закладах МакДональдз в Україні вперше стартує  серія «Пізнавальні книги» в Хеппі Міл. Протягом трьох тижнів відвідувачам будуть запропоновані 6 варіантів книжок. Вартість книжки у складі Хеппі Міл становитиме 7 грн, як і іграшок Хеппі Міл.

 

«Пізнавальні книги» будуть найбільш цікавими для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Проте, інформація про світ, що подана у цікавий та яскравий спосіб у зручному форматі міні-книги, сподобається не лише дітям, а й їхнім батькам.

 

Серія «Пізнавальні книги», що була підготовлена корпорацією МакДональдз разом із всесвітньо відомим видавництвом ДорлінгКіндерслі (DorlingKindersley), містить 6 книжок: «Океани», «Арктика та Антарктика», «Земля», «Великі коти», «Зірки та планети», «Тропічний ліс». У книгах можна знайти цікаві науково-популярні факти, захоплюючі вікторини, а також спеціальні розділи з яскравими наклейками.

 

Дана програма вже сьогодні користується успіхом у ряді європейських країн, таких, як Швеція, Німеччина, Великобританія тощо. Проведені маркетингові дослідження свідчать, що діти та батьки охоче отримують книгу в якості подарунка в Хеппі Міл. Саме тому було прийнято рішення запустити програму у всіх європейських країнах.

«Заклади МакДональдз – популярне місце відпочинку багатьох українських родин. Компанія МакДональдз підтримує сімейні цінності і прагне надихнути відвідувачів приділяти більше часу спільному сімейному відпочинку. Нова серія «Пізнавальні книги» у Хеппі Міл має на меті зацікавити дітей читати із батьками, проводити разом дозвілля та пізнавати світ. Книги отримають більш ніж 200 тис. дітей», - коментує Сергій Братусьов, директор з маркетингу компанії МакДональдз в Україні.